Matematik

Arealet mellem to funktioner

24. januar 2018 af Naxoskov (Slettet) - Niveau: C-niveau

Du skal bestemme arealet mellem to funktioner der afgrænses af graferne for g(x)=x^(-2 )og f(x)=x^2 i intervallet [1;5].

Jeg ved godt hvordan jeg løser det jeg vil bare vide om intervallet [1;5] er grænseværdierne/skæringpunkterne mellem de to grafer


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2018 af PeterValberg

Ja, 1 og 5 er integrationsgrænserne

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2018 af mathon

                                   Dm(f)=\mathbb{R}_0
                                   Dm(g)=\mathbb{R}

\textup{Sk\ae ringspunkter:}
                                 \left ( -1,1 \right )   og   \left ( 1,1 \right )


Skriv et svar til: Arealet mellem to funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.