Fysik

hjællp

26. januar 2018 af slettet007 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjæælp til begge opgaver?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2018 af mathon

              \small f=\frac{1}{T}=\frac{1}{3600\;s}=0{.}28\;mHz


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2018 af mathon

             \small \small P=\frac{720\cdot 10^3\; J}{3600\;s}=\frac{7200\cdot 10^2\; J}{3600\; s}=200\; \tfrac{J}{s}=200\;W


Svar #4
26. januar 2018 af slettet007 (Slettet)

hvad står W for??


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. januar 2018 af mathon

   \small W = Watt


Skriv et svar til: hjællp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.