Matematik

K[n] = K[o](1+r)^n

31. januar 2018 af Blackisch (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til opgave 2b, hvis der er en venlig sjæl? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2018 af mathon

     \small \textup{Rente}\; \; \; \; \; 12486

     \small 1\%\textup{ af bel\o bet }=10^3

                                                \small \frac{12486\; kr}{10^3\; \tfrac{kr}{\%}}=12{.}486\%


Skriv et svar til: K[n] = K[o](1+r)^n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.