Fysik

En partikel bevæger sig ...

31. januar 2018 af minfarlugter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har virkelig brug for hjælp til at få løst denne opgave, og få en forklaring på hvordan og hvad man gør.

Håber i kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Fysik 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2018 af peter lind

a) konstant accelleratio

b) v = s'(t)

c) a = s''(t)

d) F = m*a


Svar #3
31. januar 2018 af minfarlugter (Slettet)

Men hvordan vil ligningener så se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2018 af mathon

b)
         \small v(t)=s{\, }'(t)=\left (2{.}4\; \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot t+\left (4{.}3\; \tfrac{m}{s} \right )

c)

         \small a=s{\, }''(t)=2{.}4\; \tfrac{m}{s^2}

d)
         \small F=m\cdot \left (2{.}4\; \tfrac{m}{s^2} \right )


Skriv et svar til: En partikel bevæger sig ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.