Matematik

Udfyld skemaet

01. februar 2018 af KageSpiseren - Niveau: 8. klasse

Hvordan regner jeg dette ud (-5)3? (3 tallet skal være et potens tal :D)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2018 af siav4000 (Slettet)

-5^3 = -(5*5*5) = -125


Svar #2
01. februar 2018 af KageSpiseren

Det bare fordi min lærer havde på et tidspunkt sagt hvis det var inden for eller uden for parenteserne skulle man bare lade selve tallet sstå og efterlade potens og parentes. Nogen der kan forklare yderligere hvordan dette fungerer


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2018 af siav4000 (Slettet)

-(5*5*5) = -125

(-5)*(-5)*(-5) = -125

-5^3 = -125

(-5)^3 = -125


Skriv et svar til: Udfyld skemaet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.