Matematik

Lineær sammenhæng

01. februar 2018 af Nannap97 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en der kan hjælpe med denne her opgave? 

Vedhæftet fil: to.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2018 af siav4000 (Slettet)

a angiver hældning på grafen

b angiver skæring med y-aksen

Eks. den blå

a=-1/3

b=0

Derfor har den ligningen: y=-1/3*x+0


Svar #2
01. februar 2018 af Nannap97 (Slettet)

Tak! Har du også mulighed for at hjælpe med denne her? 

Vedhæftet fil:3.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #3
01. februar 2018 af siav4000 (Slettet)

Du får den også her:

Lidt mærkelig formulering.

De mener vistnok, hvad er y når x er...

(1/2)x+5=y

1.

(1/2)*8+5=y

y=9

2.

(1/2)x+5=8

x=6


Skriv et svar til: Lineær sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.