Matematik

Hjælp til aflevering

03. februar 2018 af Julews (Slettet) - Niveau: C-niveau

CO2 indholdet i atmosfæren de senere år kan med god tilnærmelse beskrives ved modellen: y=2,06*x+369.5

y er co2 indholdet i atmosfæren målt i ppm og x er antal år efter 2000

Har brug for hjælp til spørgsmålet: hvor meget vokser co2-indholdet i atmosfæren pr. år i følge modellen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2018 af 123434 (Slettet)

a=2.06
Det betyder, at co2 indholdet i atmosfæren vokser med 2.06 ppm om året efter 2000.

Svar #2
03. februar 2018 af Julews (Slettet)

Okay, mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. februar 2018 af mathon

         \small \frac{\Delta y}{\Delta x}=2{.}06               


Skriv et svar til: Hjælp til aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.