Matematik

Lineær sammenhæng ud fra 2 punkter

05. februar 2018 af CarolineSørensenn (Slettet) - Niveau: C-niveau

.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2018 af Mathias7878

Du har regnet a rigtigt men b forkert:

  \small b = y_1-ax_1 = 42-3.2\cdot 12 = 42-38.4 = 3.6

- - -

 

 


Skriv et svar til: Lineær sammenhæng ud fra 2 punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.