Matematik

Normalvektor

06. februar 2018 af brojjjjjj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan beregnes normalvektoren til 

-x+4y=5


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2018 af peter lind

Det gør man ikke man aflæser den. Er linjens ligning ax+by=c er dens normalvektor (a, b)


Svar #2
06. februar 2018 af brojjjjjj (Slettet)

ja hvis c er lige med 0 det er den ikke her 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2018 af peter lind

I din ligning er c=5


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. februar 2018 af AMelev

Nej c skal ikke være 0. Men måske tænker du på formen ax + by + c = 0?
Den form skalffer du jo bare ved at trække c-værdien fra på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2018 af Mathias7878

...

  \small \overrightarrow{n} = \begin{pmatrix} -1\\ 4\end{pmatrix}

- - -

 

 


Svar #6
07. februar 2018 af brojjjjjj (Slettet)

Tak for hjælpen guys 


Skriv et svar til: Normalvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.