Matematik

Renteformler

09. februar 2018 af hej125 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal løse følgende opgave og kan ikke finde ud af hvordan, jeg skal gøre:

Det faste beløb, der indsættes hvert år på en annuitetskonto, er A=3800 kr. og rentefoden er r=0,0375 p.a., og antallet af indbetalinger er n=9. 
Bestem beløbet på kontoen umiddelbart efter 9. indbetaling.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2018 af AMelev

Find formlen for annuitetsopsparing (kaldes også sommetider for Opsparingsannuitet) og indsæt.
Det indsatte beløb (3800) betegnes måske  b eller y i formlen - afhængig af, hvem der har skrevet den.


Skriv et svar til: Renteformler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.