Fysik

Gnidningskoefficenten (Mu)

11. februar 2018 af CeciliePeace (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal ud fra en lineær regression hvor x = Fgnid og Y = Fn  skal jeg finde gndningskoefficenten, jeg forstår egentlig ikke, hvorfor jeg skal lave en lineær regression, og hvordan det har en sammenhæng med Coulumbs Gnidningslov. Men det vigtigste spørgsmål er, hvordan finder jeg gnidningskoefficenten ud fra grafen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2018 af Slashdash (Slettet)

Normalkraften er givet ved: F_N=F_g_n_i_d / \mu

Forskriften for en lineær funktion er f(x)=a*x+b

Hvis x er gnidningskraften, så må hældningen a være gnidningskoefficienten.


Skriv et svar til: Gnidningskoefficenten (Mu)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.