Fysik

Dæmpet harmonisk svingning

14. februar 2018 af yase0112 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Er der mon nogle der kvalitativt kan forklarer en dæmpet harmonisk svingning, altså hvad det er? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2018 af mathon

\small \textup{En \textbf{d\ae mpe}t harmonisk svingnings amplitude mindskes gradvis til forskel fra en harmonisk svingning. }


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2018 af mathon

         \small \textup{harmonisk svingning}                      \small \textup{d\ae mpet harmonisk svingning}

            \small u(t)=A\cdot \sin\left ( \omega t+\varphi _o \right )                           \small u(t)=A\cdot e^{-\lambda t}\cdot \sin\left ( \omega t+\varphi _o \right )\; \; \; \; \; \lambda >0                    


Skriv et svar til: Dæmpet harmonisk svingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.