Matematik

frederikshavn motorvej

17. februar 2018 af aya111 - Niveau: 10. klasse

hej er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave det meget vigtigt

Vedhæftet fil: hej.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2018 af Soeffi

#0.

Vedhæftet fil:1811123.png

Brugbart svar (1)

Svar #2
17. februar 2018 af ringstedLC

1) I formelsamlingen finder du formlen for volumet af en kegle.

\begin{align*} Saltlager_{(vol.)}&=\frac{1}{3}\pi r^2h=\;?\;m^3\\ Saltlager_{(v\ae gt)}&=2.165\cdot 10^3\cdot \;?=\;??\;kg\\ Areal_{(vej)}&=spor\cdot bredde\cdot (l\ae ngde\cdot 10^3)=\;???\;m^2\\ Forbrug_{(pr. \;tur)}&=14\cdot 10^{-3}\cdot \;???=\;????\;kg\\ Antal&=\frac{??}{????}=\; \end{align}

2) Se på Saltlager(vol.). Hvad betyder dobbelt højde og hvad betyder det så for vægten og antal?

3) Se på Saltlager(vol.). Hvad betyder dobbelt diameter?

4) Sammenlign formlen for volumet af keglen og cylinderen.


Skriv et svar til: frederikshavn motorvej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.