Matematik

Ubestemte integraler

19. februar 2018 af Larxx - Niveau: B-niveau

Har en enkelt spørgsmål til denne opgave. 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2018 af peter lind


Svar #2
19. februar 2018 af Larxx

En som vil hjælpe mig lidt på vej 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2018 af peter lind

1) brug at ∫f(x)dx ± ∫g(x)dx = ∫f(x) ± g(x)dx Gang endvidere ind i parentesen i 2.


Svar #4
19. februar 2018 af Larxx

Kan du skrive det på en anden måde`?


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. februar 2018 af Mathias7878

1:

  \small \int (4x-3)dx+2\cdot \int (2-2x)dx = \int (4x-3)dx+\int(4-4x)dx

   \small = \int(4x-4x-3+4)dx = \int(1)dx = x+k

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
20. februar 2018 af Mathias7878

2:

  \small \int x\cdot (x^2-3)dx-\int(x^3+3x)dx = \int (x^3-3x)dx-\int (x^3+3x)dx

  \small = \int (x^3-3x)-(x^3+3x)dx = \int (x^3-x^3-3x-3x)dx = \int (-6x)dx

  \small = -6\cdot \frac{1}{2}\cdot x^2 +k = -3\cdot x^2+k

- - -

 

 


Svar #7
20. februar 2018 af Larxx

Mange gange tak for din dejlige hjælp Mathias7878. 

Kunne se, at jeg har kommet frem til det rigtige resultat


Skriv et svar til: Ubestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.