Fysik

atomfysik

20. februar 2018 af solpige00 - Niveau: B-niveau

Hej 
en venlig sjæl der kan hjælpe lidt med vedhæftede opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2018 af peter lind

a) E = U*e  U er spændingsforskellen, e er ladningen

b) E = h*f = h*c/λ

c) Uklart. Hvad er Lα, Kα og Kβ ?


Skriv et svar til: atomfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.