Matematik

Stamfunktioner

21. februar 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der evt nogen der kan hjælpe???

er igang med nogle opgaver til stamfunktioner

Jeg har lavet 4 ud ag 6 opgaver

vil gerne ha dem rettet,, mangler opgave 4 og 5, kan ike funde ud af dem

jeg vedhæfter opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2018 af fosfor (Slettet)

For at checke kan du differentiere den fundne stamfunktion og se om du får den oprindelige funktion


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2018 af mathon

                \small F_1(x)=4x+k

                \small F_2(x)=x^2+8x+k

                \small F_3(x)=\tfrac{3}{2}x^2+k

                \small F_4(x)=-\tfrac{1}{4}x^2-x+k


Svar #3
23. februar 2018 af Aprovst71 (Slettet)

tak for svarret


Svar #4
23. februar 2018 af Aprovst71 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.