Matematik

procent

26. februar 2018 af aya111 - Niveau: 10. klasse

hej er der nogle der kan hjælpe med dette spørgsmål?:

I finansloven for 2015 var det samlede budget 828 mia.kr.

Sundhedsområdet udgjorde 171 mia.kr. Hvor mange procent udgjorde

sundhedsområdet af det samlede budget?

(Skriv facit med 1 decimal, husk %)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2018 af Mathias7878

..

  \small \frac{171 \ mia \ kr }{828 \ mia \ kr}\cdot 100 \% = \ ?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2018 af AMelev

a "ud af" b betyder \frac{a}{b}.

Du skal altså beregne 171 ud af 828 og omregne til % ved at flytte kommaet 2 pladser til højre.


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.