Fysik

henfaldsskemaer

28. februar 2018 af Helenemadsen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Isotopen Rn-222 er alfaradioaktiv med henfaldskonstanten k= 2,09 *10^{-6} s^{-1}

a) Opskriv henfaldsskemaet

b) Beregn halveringstiden


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2018 af janhaa

b)

t(1/2)=\ln(2)/k=3.316*10^5\,s


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2018 af mathon

a)

                      _{86}^{222}\textrm{Rn}\; \rightarrow \; _{84}^{218}\textrm{Po}\; +\; _{2}^{4}\textrm{He}                       


Skriv et svar til: henfaldsskemaer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.