Matematik

Problemregning - fs10 Maj 2014

01. marts 2018 af Vict3597 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hejsa! Jeg er i gang med, at lave min matematik aflevering, men har lige et spørgsmål til en opgave i opgave 5.

Hvordan kan man omskrive sin(1/2 v) = 1/2 k dividere med r om til 2 * r * sin(1/2 v)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2018 af mathon

                            \small \small \sin\left ( \frac{v}{2} \right )= \frac{\frac{1}{2}k}{r}

                            \small \sin\left ( \frac{v}{2} \right )=\frac{1}{2}\cdot \frac{k}{r}

                            \small \frac{1}{2}\cdot \frac{k}{r}=\sin\left ( \frac{v}{2} \right )

                            \small \frac{k}{r}=2\sin\left ( \frac{v}{2} \right )

                            \small k=2r\sin\left ( \frac{v}{2} \right )

                


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2018 af AMelev

Hedder ligningen sin(\frac{1}{2}v)=\frac{\frac{1}{2}k}{r}?

Hvis ja, så gang med 2r på begge sider af lighedstegnet.


Skriv et svar til: Problemregning - fs10 Maj 2014

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.