Matematik

Hvordan??

01. marts 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der en, der kan hjælpe mig med denne opgave?

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Start evt. med 2. del, da resultatet af 1. del er givet i opgaven  T(x) = ½x(4-x)


Svar #2
01. marts 2018 af Egofaciens (Slettet)

Jeg kan bare ikke helt få redegjort først. Er det evt. noget du kan hjælpe med?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2018 af StoreNord

Redegørelse:
    Hvis punktet C er x ude, er dets y-værdi  y(x)=4-x.
    Trekantens højde er altså 4-x, og dens grundlinje er  x.
    T(x) er i denne opgave skrevet som   T(x)=½*grundlinje*højde


Skriv et svar til: Hvordan??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.