Matematik

Eksamensopgave

06. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har to opgaver jeg ikke helt forstår håber der er en der vil hjælpe mig :) 


Svar #1
06. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Faktisk 3.. 


Svar #2
06. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Opgave 1


Svar #3
06. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

opgave 2 


Svar #4
06. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

opgave 3 


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2018 af AMelev

Opg. 1 - som iflg. dit billede er Opg. 3
Indsæt i tangentligningen (x0 = 2)

Opg. 2 - som så er Opg. 6
Benyt Ensvinklede trekanter og skalafaktor/forstørrelsesfaktor

Opg. 3 - som er Opg. 4
Differentier F1(x) og tjek, at F1'(x) = f(x).
F(x) = F1(x) +k. Indsæt et punkt fra grafen og løs mht. k.


Svar #6
06. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Er ikke helt sikker på hvad du mener når skriver x0=2, 


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Udviklingspunktet er 2, da x-koordinaten for det punkt, som tangenten skal gå igennem, er 2.


Svar #8
06. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

sorry men er overhovedet ikke med

 dvs f(x0) + f'(x0) * (x - x0)? og så 2 på x plads sorry er virkelig dum til matematik 


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Har du set video 6, 7, 17 på http://www.frividen.dk/differentialregning/


Brugbart svar (0)

Svar #10
06. marts 2018 af AMelev

x0 = 2


Skriv et svar til: Eksamensopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.