Fysik

materiale fysik

11. marts 2018 af Yipikaye - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er der nogle som kan bekræfte eller afkræfte nedestående udledninger. Det der er tale om er en oscillerende spænding for et viskøst materiale. Hvis der er spørgsmål så skriv endelig.

\sigma (t)=\eta *\frac{d\epsilon (t)}{dt}

\sigma (t)=\eta *\frac{\epsilon_{o}*sin(\omega t)}{dt}=\eta * \epsilon _{o}*\omega * cos(\omega t)=\eta *\epsilon _{o}*\omega *sin(\omega t+\frac{\pi }{2})

Jeg tror at denne forskrift er for spændingen under viskøse forhold. Er det sandt eller forkert?

\epsilon (t)=\frac{\epsilon _{o}*sin(\omega t)}{dt}=\epsilon _{o}*\omega*cos(\omega t)=\epsilon _{o}*\omega *sin(\omega t+\frac{\pi }{2})

Jeg tror at den nederste forskrift er for tøjningen under viskøse forhold. Er det sandt eller forkert?


Skriv et svar til: materiale fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.