Matematik

fortegn

12. marts 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej: 

-4^2*0,4+(-2^2)*0,2=-7,2 

giver det ikke -7,2 fordi min lærer siger at resultat skal være 7,2? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2018 af SådanDa

-4^2*0,4+(-2^2)*0,2=-7,2 er rigtigt.

Men måske du skulle regne: (-4)^2*0,4+((-2)^2)*0,2=7,2?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2018 af AMelev

Husk parentes om negative tal, hvis du vil gå imod regningsarternes hierarki (potens før ±)

-22 = -4, men (-2)2 = 4


Skriv et svar til: fortegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.