Matematik

Bestem den værdi af x...

15. marts 2018 af bradapete (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er meget i tvivl om det jeg har lavet er rigtig.... har vedhæftet et billede af opgaven....

A) fik jeg til = A(x)=0.5*x*e^-0.5x

B) x=2


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2018 af mathon

a)
                \small A(x)=\tfrac{1}{2}\cdot x\cdot f(x)=
                           \small -\tfrac{1}{2} x^3+2x^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2018 af mathon

b)
      \small \textup{Maksimalt areal for trekant OPQ kr\ae ver bl.a.}

                \small \small A{\, }'(x)=\left (\tfrac{1}{2} x^3+2x^2 \right ){ }'=0


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2018 af AMelev

#0 Jeg forstår ikke, hvordan du har fået den naturlige eksponentialfunktion ind i billedet? ex optræder jo overhovedet ikke i opgaven.
?Er du måske kommet til at blande denne opgave sammen med en anden?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2018 af mathon

\small \textup{korrektion:}

b)
      \small \textup{Maksimalt areal for trekant OPQ kr\ae ver bl.a.}

                \small \small \small A{\, }'(x)=\left (-\tfrac{1}{2} x^3+2x^2 \right ){ }'=0         \small 0<x<4


Skriv et svar til: Bestem den værdi af x...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.