Kemi

massen af et stof

15. marts 2018 af Marikka14 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Er der nogen, der kan hjælpe med opgaven, som er vedhæftet?

Jeg tænker, at man i hvert fald skal: 

a) 63,55+32,07+(4*16)=160

H2O=18

5*18=90

160+80=250

så må n være 250 tænker jeg. 

I må meget gerne rette mig, eller hjælpe videre derfra. 

Vedhæftet fil: Kemiopgave 3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2018 af Eksperimentalfysikeren

Du har regnet molekylmassen for CuSO4•5H2O ud. Du skal gøre det samme med CuO. Så kan du regne ud, hvor mange mol de 10g CuO er. Derefter regner du ud, hvor stor massen af samme antal mol af CuSO4•5H2O er.


Svar #2
16. marts 2018 af Marikka14 (Slettet)

Cuo=80 (64+16)

Hvordan regner man hvor mange mol de 10g Cuo er?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2018 af AngelOneOne

Slettet

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: massen af et stof

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.