Matematik

Blokspot

19. marts 2018 af aya111 - Niveau: 10. klasse

Hej, nogle som kan hjælpe med hvordan jeg skal løse denne opgave?

Vedhæftet fil: a.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2018 af AMelev

Værdierne er alle ca.-værdier!

Boksplottet for ergoterapeuten viser, at min = 6000, Nedre kvartil = 10000, Median = 12500, øvre kvartil = 11000 og max = 23400.

Boksplottet for læreren viser, at min = 5000, Nedre kvartil = 6800, Median = 8100, øvre kvartil = 14200 og max = 15200.

Kvartilsættet indeler i de laveste 25%, de næstlaveste 25%, de næsthøjeste 25% og de højeste 25%. fx siger nedre kvartil og median, at for lærernes vekommende går de mellem 6800 og 8100 skridt de 25% af dagene, hvor de går næstmindst.

Var det nok til, at du selv kan svare nu?
 


Svar #2
19. marts 2018 af aya111

forstår det ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2018 af AMelev

Du bliver nødt til at specificere, hvad du ikke forstår.


Skriv et svar til: Blokspot

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.