Matematik

matematik omregne

04. april 2018 af Orcan (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
hvordan omregne en stigning på 10% til grader
og en stigning på 8 grader til procent

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2018 af mathon

          \small 360\degree\; \rightarrow \; 100\%
          \small 36\degree\; \rightarrow \; 10\%

          \small 3.6\degree\;\; \; \rightarrow \; 1\%
          \small 8\degree\; \rightarrow \; \tfrac{8.6}{3.6}\%=2.22\%


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2018 af Soeffi

#0 Der menes nok: tan(v) = x %. For x = 10 får du: v = tan-1(10%) = 0,0997 rad = (180/π)·0,0997° = 5,71°

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2018 af guuoo2 (Slettet)


Skriv et svar til: matematik omregne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.