Matematik

excel

04. april 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvis jeg vil bruge negativ binominal distribution i excel hvilke værdier skal jeg indsætte: 

fx min x=10 og r=3 og p=0,09?


Svar #2
04. april 2018 af Mie12345678 (Slettet)

jeg ved ikke hvad failure er i min tilfælde? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2018 af StoreNord

Så brug 10.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2018 af AMelev

Hvad går opgaven ud på?


Skriv et svar til: excel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.