Fysik

Elektricitetslære

05. april 2018 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp.. er der nogen der kan angive de formler jeg skal bruge er helt blank..


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2018 af peter lind

Brug i alle opgaver R = ρ*l/A hvor ρ er resistiviteten l er længden og A er tværsnitsarealet af ledningen


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. april 2018 af mathon

a)
                \small R=\varrho \cdot \frac{L}{\pi \cdot r^2}


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. april 2018 af mathon

b)
                \small \small \small \varrho=\frac{R\cdot\tfrac{\pi }{4}\cdot d^{\, 2}}{L}


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. april 2018 af mathon

c)
                \small L=\frac{R\cdot\tfrac{\pi }{4}\cdot d^{\, 2}}{\varrho }


Brugbart svar (1)

Svar #6
05. april 2018 af mathon

d)
                \small \small d=\sqrt{\frac{ \varrho\cdot L}{\tfrac{\pi }{4}\cdot R}}


Skriv et svar til: Elektricitetslære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.