Fysik

Impulssætningen

06. april 2018 af jette1045 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med en kinematik opgave, og skal heri komme ind på impulssætningen. 
Jeg har fundet ud af, at impulssætningen siger, at følgende gælder om impulsen, hvis der er impulsbevarelse:
m1*u1+m2*u2 = m2*v1+m2*v2
Men hvad betyder ovennævnte, og hvad står u og m for? Er m bare massen eller hvordan?

Håber I kan hjælpe, tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2018 af mathon

m1*u1+m2*u2 = m2*v1+m2*v2  ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2018 af mathon

\small \textup{Impulsbevarelse:}

                               \small m_1\cdot \overrightarrow{u}_1+m_2\cdot \overrightarrow{u}_2=m_ 1\cdot \overrightarrow{v}_1+m_2\cdot \overrightarrow{v}_2


Skriv et svar til: Impulssætningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.