Matematik

Korrelationskoefficient

11. april 2018 af JensPetersen12345 - Niveau: B-niveau

Kan man godt bruge korrelationskoefficient r  i eksponentiel regression, eller kan korrelationskoefficienten kun bruges i en lineær regression?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2018 af mathon

Om ikke andet er den semilogaritmiske graf lineær:

                 \small y=e^{kx}\cdot b\Leftrightarrow \ln(y)=kx+\ln(b)
                                    


Skriv et svar til: Korrelationskoefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.