Fysik

Hubbbletiden

12. april 2018 af Idioten93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har spørgsmål som lyder

Benyt værdien for Ho til at udregne størrelsen af hubbletiden To

Vi får at vide at Ho er 21 km/s /mly.

og at To = r/Ho.

forstår slet ikke hvordan denne skal regnes ud? nogle der kan hjælpe. Aner jo ikke hvad r er


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2018 af Sveppalyf (Slettet)

T0 = 1/H0

T0 = 1 / (21 km/s / Mly) = 1 / (21 km/s / 9.460.730.472.580.800 * 103 km) = 4,50510975 * 1017 s =  4,50510975 * 1017 / (60*60*24*365,25) år ≈ 14,3 mia. år


Svar #2
16. april 2018 af Idioten93 (Slettet)

åg, selvfølgelig tak!

Havde ikke tænkt det på den måde. tak!!


Skriv et svar til: Hubbbletiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.