Matematik

Bestem tallene a og b.

14. april 2018 af Karoline444 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan ville i løse denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2018 af AMelev


Start med at bestemme startværdien b = f(0).
Sæt fx (x1,y1) = (0,8) og (x2,y2) = (3,64) og benyt formlen a=\sqrt[x2-x1]{\frac{y2}{y1}} 
eller indsæt (x2,y2) i f(x) = b·ax og løs mht. a.


Skriv et svar til: Bestem tallene a og b.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.