Matematik

Binomialfordeling og normalfordeling

15. april 2018 af HHX2015 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der forskel på de 2 spørgsmål afhængigt af om det er Binomialfordeling og normalfordeling?

1.       Hvilken indflydelse har antallet af observationer på konfidensintervallets bredde?

2.       Er et 90%-konfidensinterval smallere eller bredere end et 95%-konfidensinterval? Begrund dit svar.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

I 1 er der forskel, som dog forsvinder asymptotisk når antallet af observationer går mod uendelig.
I 2 er der ikke forskel mellem binomialfordeling og normalfordeling.


Svar #2
15. april 2018 af HHX2015 (Slettet)

Mange tak. Du er alletiders!

Jeg er lidt i tvivl om dette at forklare grafen for et andengradspolynomium skærer y-aksen i (0,c)?

Er det korrekt at det er pga.?

f(x)=a*0^2+b*0+c=c


Svar #3
15. april 2018 af HHX2015 (Slettet)

Ok, har læst og forstået dit svar.

Jeg har en pris-/afsætningsfunktion med forskriften p(x) = −0,002x + 4, og skal bestemme en omsætningsfunktion ud fra omsætning = pris * afsætning. Hvordan gør jeg?

Skal jeg sætte de (to) ligninger lig hinanden?


Skriv et svar til: Binomialfordeling og normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.