Matematik

Vektorer hjælp!!

15. april 2018 af Karoline444 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Den vedhæftede opgave, kan jeg overhovedet ikke få løst, nogen der vil hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2018 af AMelev

Afsæt punktet T og gå derfra \overrightarrow{TP} (1 th. og 7 op) til punktet P.
Tilsvarende for de andre punkter.

Koordinatsættet til punktet P er det samme som til stedvektoren \overrightarrow{OP}.
Til at bestemme det kan du benytte indskudssætningen og indskyde punktet T, så \overrightarrow{OP}=\overrightarrow{OT}+\overrightarrow{TP} =\binom{4}{1}+\binom{1}{7}=\binom{5}{8}, dvs. P(5,8).

Tilsvarende for de øvrige.


Skriv et svar til: Vektorer hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.