Matematik

Omsætningsfunktion R(x) og overskudsfunktion O(x)

15. april 2018 af Yaksi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg skal opstille en omsætningsfunktion R(x) ud fra pris-/afsætningsfunktionen p(x)=-0,002x+4, hvor omsætning = pris*afsætning

Dernæst skal jeg opstille en overskudsfunktion O(x) ud fra omkostningsfunktionen c(x)=x+300, hvor overskud= omsætning - omkostning

Jeg håber at der er nogle venlige sjæle som kan hjælpe! :-)


Skriv et svar til: Omsætningsfunktion R(x) og overskudsfunktion O(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.