Matematik

Integralregning

17. april 2018 af benj232 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal tegne denne "plade" i et koordinatsystem, ved brug af et cas-værktøj.

b) Afgrænset af førsteaksen, f(x)=√x og x=9. 

Help please


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2018 af PeterValberg

I GeoGebra er syntaksen:

Funktion(sqrt(x), 0, 9)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
18. april 2018 af benj232 (Slettet)

Skal gøre det Nspire, men er det nogenlunde på samme måde?

Tak for hjælpen tho


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2018 af PeterValberg

Måske dette < LINK > besvarer dit spørgsmål.
Jeg forestiller mig, at du skriver funktionsudtrykket,
hvor der står 3 i eksemplet på siden, som linket henviser til.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. april 2018 af PeterValberg

I grafindtastningsvinduet indtaster du:

fn(x)= piecewise(sqrt(x),0<x<9)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
24. april 2018 af benj232 (Slettet)

Mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.