Fysik

Balmerserien

18. april 2018 af fireniss (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg forstår ikke hvordan man skal angive energierne?

Står de ikke allerede udfra stregerne, eller skal jeg trække dem fra hinanden?

Vedhæftet fil: Balmerserien.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2018 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. april 2018 af mathon

                  \small E\cdot \lambda =h\cdot c

                  \small E\cdot \lambda =k(konstant)
\small \textup{hvorfor E og }\lambda \textup{ er omvendtproportionale:}

Det røde lys har størst bølgelængde og derfor mindst energi 
Det violette lys har mindste bølgelængde og derfor størst energi.


Skriv et svar til: Balmerserien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.