Matematik

vandingsanglæg

20. april 2018 af Shahdalban15 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej 

jeg har bruge for hjælp på opgave nummer 2,3,4 jeg har læsete ignem men jeg ku ikke lave den fordi jeg forstår den ikke og ved ikke hvordan man laver det. 

jeg håber i kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. april 2018 af mathon

Størrelsesforholdet 
                                     1 : 1000
betyder bla.
                                     \small 1\;cm\equiv 1000\; cm=10\; m


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2018 af mathon

2.

på tegning:
                           længde:  21,6 cm
                           bredde:   12 cm


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2018 af mathon

4.
      
Tid for vanding af èn bane: 
                                                       \small \textup{tid}=\frac{216\; \textup{m}}{20\; \tfrac{\textup{m}}{\textup{time}}}=10{,}8\; \textup{time}=10\, \textup{timer 48 minutter}


Svar #4
20. april 2018 af Shahdalban15 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: vandingsanglæg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.