Matematik

Trekant

20. april 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp til denne her opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

cos = hos * hyp


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2018 af ringstedLC

a) #1 er forkert.

\begin{align*} \cos(\angle A)&=\frac{|AH|}{|AB|} \end{align}

b) En vinkel og to sider; det må være cosinusrelationen.

c) ?:

\begin{align*} |AC|^2&=|AB|^2+|BC|^2 \end{align}


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.