Fysik

Netspænding

23. april 2018 af MNiel (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er der nogle der kan hjælpe mig på vej med en formel når jeg skal udregne en netspænding?

Jeg har disse oplysninger. L=40 m , xL = 0,27, rL = 8,08, I = 5,67 A, cos (theta) = 0,7


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2018 af hstreg (Slettet)

Har du også et kredsløb?


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. april 2018 af hesch (Slettet)

Formel ??

På universitetsniveau ved man at spændingsfaldet i tilledningen, ΔU = Zledn * I  ( alle størrelser er komplekse ), og derfor at Unet = Ulast + ΔU , men du oplyser ikke hvad Ulast er.

Det er Ohms lov på kompleks form, du skal benytte.


Svar #3
23. april 2018 af MNiel (Slettet)

Tak, har fundet svaret nu!


Skriv et svar til: Netspænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.