Matematik

Opgave c

24. april 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Er det ikke bare bestemmelse af skæringspunktet? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2018 af swpply (Slettet)

Hvis du sprøger til delopgave c) så ja.

Bemærk at dette ikke kan løses eksakt, da ligningen

                                          0.69\cdot x^{1.48} = 3\cdot x -8

ikke har nogen løsninger på lukket form ("closed form solutions").


Svar #2
24. april 2018 af Mathian

Tak for svar :) 

Hvad skal jeg så gøre ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2018 af swpply (Slettet)

Du kan evt. bruge et CAS værktøj til at numerisk "solve" følgende ligning

                                                       0.69\cdot x^{1.48} - 3\cdot x + 8 = 0.


Skriv et svar til: Opgave c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.