Fysik

Lysets energi og frekvens

25. april 2018 af MaH99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan forklare mig sammenhængen mellem lysets energi og frekvens?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. april 2018 af mathon

                 \small E_{foton}=h\cdot f       
\small \textup{hvor h er Plancks konstant }6.62607\cdot 10^{-34}\; J\cdot s


Svar #2
25. april 2018 af MaH99 (Slettet)

Tak skal du ha, men kan du også forklare mig, hvordan kontinuerte spektre, emissionsspektre og absorptionsspektre opstår? Jeg har læst lidt om det, men det bare lige for at få det hele på plads.


Skriv et svar til: Lysets energi og frekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.