Matematik

Trigonomitri

29. april 2018 af Kbrondby - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg er i gang med en trigonomitri opg. Der står <ECD = 18,5 grader |DE| = 3,5 og <DEC = 64 grader.

Hvad er det "<ECD = 18,5 grader" betyer? Er det så vinkel E som er 18,5 grader eller? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2018 af swpply (Slettet)

Nej, <ECD er betegnelsen for det du nok normalt blot ville kalde vinkel C. Dvs. vinklen modsat linjestykket IEDI.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2018 af StoreNord

Nej, nærmere vinkel C.
Det er den vinkel du "drejer", hvis du går fra E gennem C til D. (eller omvendt)


Svar #3
29. april 2018 af Kbrondby

Okay. Så det er den vinkel, som står i midten af de tre bogstaver. 

Fx <ECD = 18,5 grader så er det vinkel C som er lig 18,5 grader? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2018 af StoreNord

Ja.


Skriv et svar til: Trigonomitri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.