Matematik

opgave b

14. maj 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Hej alle 

lægger opgaven til at man skal bestemme det hele grafisk? 


Svar #1
14. maj 2018 af Mathian

mindste og største værdi er vel bare hvor bølgetoppen rammer aflæst ved y-aksen i første og fjerdekvad? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2018 af ringstedLC

Max. og min. af trigonometrisk funktion er amplitude gange (±1) + c:

\begin{align*} f_{max.}(x)&=3\cdot 1+1\\ f_{min.}(x)&=3\cdot (-1)+1 \end{align}


Svar #3
14. maj 2018 af Mathian

Det hjalp meget, tak ! 


Svar #4
14. maj 2018 af Mathian

Findes der en tilgængelig måde at beregne perioden på, som ovenfornævnte metode/formel? 


Svar #5
15. maj 2018 af Mathian

Har fundet den, tak :)


Skriv et svar til: opgave b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.