Matematik

Vektorer

15. maj 2018 af Celina1243 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 

Jeg er igang med at øve mig på min årprøve i matematik uden hjælpemidler, men kan ikke finde ud af denne opgave. 

Opgaven er vedhæftet:)

Tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Alternativt så aflæs koordinaterne af de viste vektorer:
rød = (2, 2)
blå = (1, -3)
grøn = (-2, 0)

rød + rød + blå - grøn = 
(2, 2) + (2, 2) + (1, -3) - (-2, 0) = (2 + 2 + 1 - (-2) , 2 + 2 + (-3) - 0)
                                                 = (7 , 1)

Vedhæftet fil:billede.png

Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.