Matematik

isolering

15. maj 2018 af pigen12344 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Nogle der kan isolere Ve for mig i denne formel:

Kav = Ve-V0 / Vt - V0 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2018 af Mathias7878

Er formlen

\small Kav = \frac{v_e-v_0}{V_t-v_0}

?

- - -

 

 


Svar #2
15. maj 2018 af pigen12344

ja :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. maj 2018 af Mathias7878

\small Kav = \frac{V_e-V_0}{V_t-V_0}

\small Kav\cdot (V_t-V_0) = V_e-V_0

 \small V_e = \frac{Kav\cdot (V_t-V_0) }{-V_0}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2018 af SådanDa

Sidste trin hvor der divideres i gennem med -Vovenfor er vist ikke helt korrekt, se om du kan fange fejlen. :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. maj 2018 af Mathias7878

Hov ja - det kan jeg da godt se.

\small V_e = Kav\cdot (V_t-V_0){\color{Red} +V_0}

- - -

 

 


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.