Matematik

Bestem c, så andengradsligningen har én løsning:

21. maj 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Se opgaven vedhæftet.

Mit eget forslag til løsning, omend jeg er lidt usikker:?

d=0

0=b^2-4ac

0=(-2)^2-4*3*c

0=4-12c

4=12c

\frac{4}{12}=\frac{12c}{12}

c=\frac{1}{3}


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. maj 2018 af SuneChr

Korrekt.


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Når c er bestemt kan du tegne grafen i et program for at se om det passer


Svar #3
21. maj 2018 af Egofaciens (Slettet)

Tak! #1 og #2. 


Skriv et svar til: Bestem c, så andengradsligningen har én løsning:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.