Matematik

Bestemme arealet

23. maj 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

I opgave b) fik jeg grundlinjen til at være ca. 3. Giver det mening eller har jeg regnet forkert?

Mange tak på forhånd


Svar #1
23. maj 2018 af Stjerneskud2016

Mit resultat

Vedhæftet fil:2018-05-23_22-07-01.png

Svar #2
23. maj 2018 af Stjerneskud2016

Opgaven

Vedhæftet fil:2018-05-23_22-06-49.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2018 af StoreNord

Det ser den ikke ud til.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2018 af StoreNord

For at finde AH skal du bruge   cosA=AH/AB


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. maj 2018 af AMelev

#0 Du fik nu ca. 4, men det er heller ikke rigtigt. Du har blandet tan- og cos-formlerne sammen. Tan(A) = AH/BH, men cos(A) = AH/AB, som angivet i #4.

Resten er rigtigt.


Skriv et svar til: Bestemme arealet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.