Matematik

(C*B)/A HJÆLP

26. maj 2018 af Lauramattesen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,, er der nogen der kan hjælpe mig her..

A = 2000 produkter (er den mængde der skal produceres)
B = 3 timer (den tid det tager at producere A)
C= 1300 produkter som er den mængde der allerede er produceret indtil videre..

Ved hjælp af formlen (C*B)/A så får jeg (1300*3)/2000 = 1.95 timer.. Men de 1.95 timer er det den tid det tog at producere 1300 stk??? eller hvad fortæller de


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2018 af peter lind

ja


Svar #2
26. maj 2018 af Lauramattesen (Slettet)

mange tak!


Skriv et svar til: (C*B)/A HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.